Inicio: > Registra tu Curriculum > Ofertas de empleo
Mujer profesional Audiovisuales
 

Ofertas

Trabaja en Adecco
 
Presentación Empresa: Adecco, líder mundial en el sector Recursos Humanos, ofrece un servicio integral especializado en todas las áreas: consultoría de selección, formación, prevención de riesgos laborales, trabajo temporal, outsourcing y outplacement.

Quieres formar parte de la empresa líder en Recursos Humanos?

Buscamos personas que tengan nuestros 5 valores corporativos. Si tienes espíritu emprendedor, tienes clara orientación al cliente, eres responsable, trabajas en equipo y eres apasionado, esta es tu oportunidad!
Te ofrecemos un futuro lleno de posibilidades y la oportunidad de incorporarte a un Grupo joven, líder en Recursos Humanos, que te permitirá aprender, desarrollarte y progresar según el Plan de Carrera que tú mismo diseñes. La experiencia no es imprescindible. Creemos en tu potencial.

Adecco está entre las 50 mejores empresas para trabajar, somos empresa Great Place to Work 2016.

¿Te quieres unir a nuestro equipo?


Consultor / a de Selecció Adecco- Olot (Girona):

Descripción de la oferta:
 • Funciones y competencias
  Si t´agrada el tracte amb les persones i vols un projecte amb desenvolupament professional, aquesta oportunitat t´interessarà!

  Com Consultor / a de Selecció a l´oficina d´Adecco Olot (Girona), ajudaràs amb el teu treball a què les empreses comptin amb els millors professionals, i les persones a trobar la seva ocupació ideal.

  Com el podràs dur a terme? Tenint contacte directe amb empreses clients per ser els seus millors partners, gestionar els processos de selecció i cobertures de personal, i duent a terme la contractació i seguiment dels treballadors posats a disposició.

  Sens dubte tot el que vas a aprendre va a fer-te créixer professional i personalment!

  Vols saber què més pots aconseguir amb aquesta oportunitat?

  -Tindràs un contracte estable a Adecco, empresa reconeguda com un bon lloc per treballar segons l´enquesta Great Place to Work.

  -Rebràs un pla formatiu inicial fet a mida per tu, amb el que els teus companys et ensenyaran els diferents programes i procediments perquè l´adaptació sigui el més fàcil.

  - Si et motiva el teu desenvolupament professional, en Adecco vas a rebre tota la formació que desitgis (+ de 160 accions formatives d´idiomes, habilitats, competències ...) posant a la teva disposició tots els cursos de la Universitat Adecco. Amb nosaltres pots seguir creixent professionalment promocionant a les diferents posicions que tenim a Adecco!

  -El nostre horari és de de Dilluns a Divendres de 9:00 a 18: 00h. A més, tenim 28 dies de vacances, i 5 tardes lliures per gaudir a l´estiu.

  -Rebràs un salari fix + bonus mensual + Importants Beneficis Socials. En Adecco el més important ets tu i els que més vols! Per això podràs accedir a un pla de beneficis socials des del primer dia (ajuda a assegurança mèdica, tiquet guarderia ... etc).
 • Nº de puestos vacantes
  1
 • Se Ofrece
  - Realitzaràs els processos de reclutament, selecció i avaluació a través d´entrevistes telefòniques i personals i realització d´informes.

  - Vas a ser el contacte directe amb el que comptaran les empreses per resoldre els seus dubtes i proporcionar-los els millors candidats.

  - Coneixeràs les oportunitats de negoci i tendències a la teva zona.

  -Dispondrás de totes les eines d´avantguarda necessàries per dur a terme el millor procés de selecció.

  En resum, si vols treballar en contacte directe clients, i amb un equip que es preocupa perquè tothom aconsegueixi els seus objectius i cada dia ser millors, inscriu-te a l´oferta i t´explicaré personalment tots els detalls i beneficis d´aquesta posició.
Lugar de trabajo:
 • País
  España
 • Área geográfica
  Gerona / Girona
Requisitos:
 • - Tens la carrera universitària finalitzada? Per a aquesta posició necessitem que tinguis estudis universitaris finalitzats, preferiblement en Recursos humans, Psicologia, ADE, o similars.

  - Utilitzaràs el català en el dia a dia, per la qual cosa és imprescindible que tinguis un nivell alt de català.

  - Necessitem que tinguis experiència prèvia, d´almenys 1 any a l´àrea de selecció o en RRHH.
Delegación:
 • ATRACCIÓN DE TALENTO
53 personas inscritas en esta oferta
© Copyright 2019, Adecco - Todos los derechos reservados
Icono de conformidad con el Nivel Triple-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI Ministerio Great place to work, Best Workplaces 2016 - España